Het bestuur Borgharen bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter HV Borgharen

Peter Creemers is mede oprichter van Hondenvereniging Borgharen.
Hij is sinds jaar en dag voorzitter in hart en nieren. Samen met de andere bestuursleden proberen ze de hondensport in Maastricht en omstreken te promoten. De vereniging streeft ernaar om jaarlijks een eigen examen te organiseren, zodat de leden in het bezit komen van erkende examens zoals Verkeers Zekere Hond (VZH) of IPO 1 t/m 3 dan wel speurhond.

Secretaris HV Borgharen

Beste lezers, ik ben Mandy Creemers en geboren in 1985. Zoals jullie misschien al hebben gelezen is deze vereniging in 1983 ontstaan en opgericht door mijn vader. Als jong meisje ging ik al iedere keer mee naar de trainingen en “trainde” ik zelf mee met de honden van mijn vader. Uiteindelijk heb ik mijn eigen Mechelse herder gekregen en ging ik natuurlijk enthousiast aan de slag om haar alles aan te leren. Na mijn opleiding als dierenartsassistente, heb ik degene vervangen die bij ons de beginners lessen verzorgde. Dit doe ik nog steeds 2 keer per week met veel plezier.
Toen ik het aanbod kreeg om de cursus Kynologisch instructeur te volgen heb ik deze met beide handen aangegrepen, nu kan ik dan ook met trots zeggen dat ik hiervoor geslaagd ben. Ieder jaar worden er nascholing dagen georganiseerd waardoor we goed op de hoogte blijven van de verschillende trainingsmethodes. 
Lees meer hierover onder het kopje “trainingsinfo”. Voor vragen over trainingen, evenementen, etc. kun je ook bij Mandy terecht.

Penningmeester HV Borgharen

Wilma Espinoza is de penningmeester van HV Borgharen. Zij is een gedreven persoon die de komma op de juiste plaats zet. In de financiële wereld heeft zij haar strepen verdiend en staat zij haar mannetje. In combinatie met haar grote liefde voor dieren, en speciaal haar honden, was lidmaatschap van het bestuur een logisch gevolg. Samen met de andere bestuursleden gaat ze voor de sport en het welzijn van onze club.