Het bestuur Borgharen bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter HV Borgharen

Peter Creemers hij is mede oprichter van Hondenvereniging Borgharen.
Hij is sinds jaar en dag voorzitter in hard en nieren. Samen met de andere bestuursleden proberen we de hondensport in Maastricht en omstreken te promoten. We streven ernaar om jaarlijk een eigen examen te organiseren zodat de leden in het bezit komen van erkende examens zoals Verkeers Zekere Hond (VZH) of IPO 1 t/m 3 dan wel speurhond.

 

Secretaris HV Borgharen

Beste lezers, ik ben Mandy Creemers en geboren in 1985. Zoals jullie misschien al hebben gelezen is deze vereniging in 1983 ontstaan en opgericht door mijn vader. Als jong meisje ging ik al iedere keer mee naar de trainingen en “trainde” ik zelf mee met de honden van mijn vader. Uiteindelijk heb ik mijn eigen Mechelse herder gekregen en ging ik natuurlijk enthousiast aan de slag om haar alles aan te leren. Na mijn opleiding als dierenartsassistente, heb ik degene vervangen die bij ons de beginners lessen verzorgde. Dit doe ik nog steeds 2 keer per week met veel plezier.
Toen ik het aanbod kreeg om de cursus Kynologisch instructeur te volgen heb ik deze met beide handen aangegrepen, nu kan ik dan ook met trots zeggen dat ik hiervoor geslaagd ben. Ieder jaar worden er nascholing dagen georganiseerd waardoor we goed op de hoogte blijven van de verschillende trainingsmethodes. Ook heb ik met mijn huidige honden al kleine hoogte punten weten te behalen, met mijn Mechelse herder heb ik al verschillende examens behaald binnen de NBG en heeft mijn kruising mee mogen spelen in een film wat natuurlijk een hele ervaring was met betreft de training die hier bij kwam kijken.
Lees meer hierover onder het kopje “trainingsinfo”. Voor vragen over trainingen, evenementen, etc. kun je ook bij haar terecht.

Penningmeester HV Borgharen

Wilma Espinoza. Is de penningmeester van HV Borgharen. Zij is een gedreven persoon die de komma op de juiste plaats zet. In de financiële wereld heeft zij haar sporen al verdiend, en staat zij haar mannetje. Dit in combinatie met haar grote liefde voor dieren, en speciaal haar honden was dit een logisch gevolg. Samen met de andere bestuursleden gaan we voor de sport en het welzijn van onze club.

2e Penningmeester HV Borgharen

Petro Mommers vanaf het prille begin in het bestuur en is de trainer van de gevorderde groepen. Hij is al sinds de oprichting bij de vereniging betrokken en komt nog altijd drie keer per week om de enthousiaste hondengeleiders te trainen. Voor alle vragen m.b.t. trainingen kun je bij Petro terecht.