Kynologisch instructeur Mandy Creemers is geslaagd

Honden Vereniging De Burght  > Archief >  Kynologisch instructeur Mandy Creemers is geslaagd
0 Comments

Kynologisch instructeur Mandy Creemers stelt zich even voor:

bestuur , Kynologisch instructeur mandy creemers , penningmeester, hv de burght , maastricht , borgharenBeste lezers, ik ben Mandy en geboren in 1985. Zoals jullie misschien al hebben gelezen is deze vereniging in 1983 ontstaan en opgericht door mijn vader. Als jong meisje ging ik al iedere keer mee naar de trainingen en “trainde” ik zelf mee met de honden van mijn vader. Uiteindelijk heb ik mijn eigen Mechelse herder gekregen en ging ik natuurlijk enthousiast aan de slag om haar alles aan te leren. Na mijn opleiding als dierenartsassistente, heb ik degene vervangen die bij ons de beginners lessen verzorgde. Dit doe ik nog steeds 2 keer per week met veel plezier.

Toen ik het aanbod kreeg om de cursus Kynologisch instructeur te volgen heb ik deze met beide handen aangegrepen, nu kan ik dan ook met trots zeggen dat ik hiervoor geslaagd ben. Ieder jaar worden er nascholing dagen georganiseerd waardoor we goed op de hoogte blijven van de verschillende trainingsmethodes. Ook heb ik met mijn huidige honden al kleine hoogte punten weten te behalen, met mijn Mechelse herder heb ik al verschillende examens behaald binnen de NBG en heeft mijn kruising mee mogen spelen in een film wat natuurlijk een hele ervaring was met betreft de training die hier bij kwam kijken.

Wat doet onze kynologisch instructeur Mandy Creemers

Onze kynologisch instructeur Mandy Creemers is een specialist in opvoeding, heropvoeding en trainen van honden van alle leeftijden. Kennis van hondengedrag en kennisoverdracht staan daarbij voorop.

Onze kynologisch instructeur Mandy Creemers analyseert en herkent het gedrag van honden
Weet wat hun lichaamstaal betekent
Weet hoe leerprocessen werken
Leert jou hoe je die kennis optimaal kunt gebruiken
Dat elke baas-hond combinatie een eigen benadering nodig kan hebben
Maar vooral een instructeur die mensen kan boeien en binden, die weet te motiveren en die gaat voor het optimale resultaat.

↓